Personal Trainer Zwolle

Jan Bel

Ons Aanbod

Personal Training van de beste personal trainer Zwolle

Personal training is maatwerk! Een kant en klaar programma en standaard
trainingsschema’s bestaan dan ook niet!

Ieder lichaam heeft een andere samenstelling, iedere sporter heeft een eigen doel en hierdoor is geen enkele training hetzelfde. Wat past bij jou? Dat ga jij samen met jouw personal trainer Zwolle ontdekken. Onze personal trainers zijn gedreven, gemotiveerd en hebben jarenlange ervaring! Al deze kennis en ervaring gebruiken wij om jou net iets harder te laten lopen, net iets meer gewicht te verplaatsen en net iets hoger te laten springen! Met andere woorden; Wij halen het beste uit jou naar boven! En dit heb jij nodig om juist nu de beste versie van jezelf te worden.

Dus wil jij begeleiding van het hoogste niveau? Trainingen die precies op jou zijn afgestemd? En de beste kwaliteit training?
Maak dan nu kennis met een van onze personal trainers!

Inclusief:
– 24/7 gebruik van de Jan Bel personal training app
– handdoek service

Personal Boxing

Personal boxing is personal training maar dan zijn de trainingen gericht op boks technieken. Tijdens deze trainingen leer jij heel veel technieken en combinatie uit verschillende disciplines zoals kickboksen, boksen en zelfs uit de mma. Dit alles zonder bloedneuzen en blauwe ogen, want jij traint alleen met jouw personal trainer Zwolle en die slaan niet terug. Boksen is een ideale manier om ontzettend fit te worden! Omdat tijdens de training continu het hele lichaam wordt aangesproken vraag je continu veel van je hart en longen. Hierdoor zal jouw uithoudingsvermogen een ontzettende boost krijgen!

Naast de boks technieken en conditietraining zal er ook gebruik gemaakt worden van gewichten, om zo de training allrounder te maken en zal er dus ook aan spierkracht gewerkt worden. Deze trainingen zijn voor iedereen!

Wil jij op een leuke en actieve manier fitter en sterker worden en wil jij alles wat er in zit eruit
slaan?
Neem dan nu contact op voor een gratis proefles!

Inclusief:
– 24/7 gebruik van de Jan Bel personal training app
– handdoek service

Duo training

Duo training is personal training waarbij jij samen met je beste vriend, je zus, je partner of iemand anders tegelijk sport. Voor ons als trainer is dit een extra uitdaging, want ook wanneer jullie met zijn twee├źn zijn, willen wij dat jullie beide het beste uit jezelf naar voren kan halen! Deze trainingen zijn meestal 100% samen, maar kunnen jullie beiden op je eigen niveau trainen. Naast de beste coaching en begeleiding motiveren jullie elkaar, zijn jullie voor elkaar een extra stok achter de deur en het is per persoon ook nog goedkoper dan personal training (hiervoor moet je wel onze aandacht delen met je trainingspartner).

Wil jij samen met iemand sporten, onder de beste begeleiding die er in Zwolle is? Trainingen die voor jullie beide uitdagend zijn?
Maak dan nu een afspraak voor een gratis proefles!

Inclusief:
– 24/7 gebruik van de Jan Bel personal training app
– handdoek service