Personal training in de sportschool

Personal training op één van onze vestigingen is ideaal omdat wij hier alle trainingen kunnen uitvoeren.
Op al onze vestigingen beschikken wij over alle kracht en conditie apparatuur en hebben wij al het materiaal voor crossfit en functionele trainingen.
Jan Bel personal training heeft beschikking over 3 mooie vestigingen van Profitgym Zwolle in de wijken Dieze, Stadshagen en Zuid.

 

Jan Bel personal training begeleidt jou op de volgende manieren:

Training
Bewegen is goed voor je, maar simpelweg bewegen brengt je niet altijd dichter bij je doelen. Met ons train jij resultaatgericht en binnen jouw eigen grenzen. Zo boek jij snel progressie  in plaats van maanden of soms jaren te trainen zonder resultaat.

 Voeding
Of jij nu wilt afvallen, spiermassa wilt aankomen of gezonder wilt leven: voeding speelt hierin een grote rol. Wij geven jou niet alleen voedingsadviezen, maar jij krijgt complete voedingsschema’s. Deze voedingsschema’s zijn speciaal op jouw wensen en doelen zijn samengesteld voor het beste resultaat. De  voedingsschema’s en adviezen zijn persoonlijk, maar vooral ook praktisch. Dit valt goed te combineren binnen jouw gezin of werksituatie! Ben jij dus klaar met onmogelijke diëten of zie jij door de bomen het bos niet meer? Wij geven jou tips en adviezen die je wél kunt volhouden. Jij behaalt niet alleen jouw doel, maar jij behoudt het ook!

 Motivatie
Jouw resultaten zijn niet alleen afhankelijk van wat jij vandaag doet. Jouw doel(en) bereik én behoud jij door bewustwording en de juiste gewoontes aan te leren. Voor het creëren van nieuwe gewoontes heb jij de juiste motivatie nodig. Als personal trainers geven wij jou praktische en mentale steun, zodat jij het beter kunt volhouden.