Personal training aan huis

Tegenwoordig leven wij allemaal in een hectische en drukke samenleving waarbij wij ons zelf
voorbijlopen en vergeten. Juist in zo’n leefstijl is het belangrijk om extra aandacht aan jezelf te geven.
Sporten geeft je energie en zelfvertrouwen, werkt tegen overgewicht en bepaalde ziektebeelden
en door sporten wordt je lichamelijk en mentaal sterker. 

 

Heb jij “geen tijd”  of “het is moeilijk in te plannen”?

 

Jan Bel komt bij jou op locatie. Hierdoor heb jij geen reistijd meer, is het makkelijker in
te plannen en heb jij geen oppas meer nodig en kan jij sporten wanneer de kinderen liggen te slapen

 

Jan Bel personal training begeleidt jou op de volgende manieren:

 

Training

Bewegen is goed voor je, maar simpelweg bewegen brengt je niet altijd dichter bij je doelen. Met mij train jij resultaatgericht binnen jouw eigen grenzen, zodat jij snel progressie boekt, in plaats van maanden of soms jaren te trainen zonder resultaat.

 

 Voeding

Of jij nu wil afvallen, spiermassa wilt aankomen of gezonder wilt leven: voeding speelt hierin een grote rol. Ik geef jou niet alleen voedingsadviezen, maar jij krijgt complete voedingsschema’s die speciaal op jouw wensen en doelen zijn samengesteld voor het beste resultaat. De  voedingsschema’s en adviezen zijn persoonlijk, maar vooral ook praktisch en kan jij dit goed combineren binnen jouw gezin! Ben jij dus klaar met onmogelijke diëten of zie jij door de bomen het bos niet meer? Ik geef jou tips en adviezen die je wél kunt volhouden, zodat jij je doel niet alleen behaalt, maar ook behoudt.

 

 Motivatie

Jouw resultaten zijn niet alleen afhankelijk van wat jij vandaag doet. Jouw doel(en) bereik én behoudt jij door bewustwording en de juiste gewoontes aan te leren. Voor het creëren van nieuwe gewoontes heb jij de juiste motivatie nodig. Als personal trainer geef ik jou praktische en mentale steun, zodat jij het beter kunt volhouden.