Pakketten

Jan Bel personal training werkt met een ruime keuze aan uitgebreide personal training pakketten. Deze personal training pakketten zijn zo samengesteld dat er voor ieder doel en budget een passende oplossing bij zit. Alle pakketten zijn compleet en voorzien van personal training, weegmomenten en wekelijks een nieuw voedingsschema. Door één van onze personal trainers zal jij  gecoacht worden op het gebied van sport, voeding, ontspanning en gezondheid.

Voor onze personal training pakketten vragen wij een commitment van jou van minimaal 12 weken. Na 1 week zie jij nog geen verschil. Na 3 weken geeft de weegschaal aan dat je goed op weg bent, maar je bent er nog niet! Sporten moet deel gaan uitmaken van jouw leven en het kost tijd voor jouw lichaam om zich aan te passen. Ga dus voor minimaal 12 weken met ons de commitment aan en dan zal jij met jouw personal trainer een mooi resultaat neer zetten!

Wij bieden personal training pakketten aan voor 1, 2 of 3 keer per week trainen, waarbij jij kan kiezen of je 30 of 60 minuten wil trainen. De norm van 3x per week sporten is heel belangrijk om aan te houden. Jij kan dus 1x met jouw personal trainer aan de slag gaan en voor de rest zelf gaan trainen. Of wanneer jij de stok achter de deur echt nodig hebt kan jij 2 of zelfs 3 keer per week met jouw personal trainer aan de slag.

Is een personal trainer ook wat voor jou? Klik dan hier om te kijken welke vestiging het dichts bij jou in de buurt zit. Klik hier als  je nieuwsgierig bent geworden naar onze personal trainers.

Starters pakket

12 weken

1x per week personal training

Wekelijks een weeg moment

Wekelijks nieuwe voedingsschema’s

€40,- per week (60min lessen)
€25,- per week (30min lessen)

Goed op weg pakket

12 weken

2x per week personal training

Gegarandeerd afvallen

Gegarandeerd fitter voelen

Wekelijks een weeg moment

Wekelijks nieuwe voedingsschema’s

€75,- per week (60min lessen)
€50,- per week (30min lessen)

Gegarandeerd resultaat pakket

12 weken

3x per week personal training

Gegarandeerd afvallen

Gegarandeerd fitter voelen

Gegarandeerd spiergroei

Wekelijks een weeg moment

Wekelijks nieuwe voedingsschema’s

€105,- per week (60min lessen)
€75,- per week (30min lessen)