Cas Duiker

Cas Duiker -Jan Bel personal training - ProfitGym - Zwolle

Hi, aangenaam!
Graag stel ik mij even aan u voor.
Mijn naam is Cas Duiker. Ik ben 25 jaar jong en woonachtig in het mooie Zwolle.
Op mijn 5e levensjaar ben ik besmet geraakt met het voetbalvirus. Inmiddels voetbal ik al 19 jaar met veel plezier bij Be Quick’28 in de 2e klasse zaterdag.
In 2012 ben ik begonnen met de opleiding Sport en Bewegen op het Deltion College. Tijdens deze opleiding ben ik in aanraking gekomen met veel sporten. Naast mijn passie voor balsporten begon mijn passie voor fitness ook te groeien. Ik begon met trainen en heb ook de opleiding Fitnesstrainer A & Fitnesstrainer B afgerond.
Na vier jaar ervaring te hebben opgedaan in de fitness als instructeur is het voor mij tijd voor een nieuwe ervaring. Graag ga ik samen met jou het avontuur aan om jouw doel te behalen! Samen? Jazeker, dit traject doe je niet alleen!
Door middel van handvaten die ik jou kan bieden op gebied van voeding en training is alles gericht om jouw doel te realiseren. Dit doen we door een op maat gemaakt voedingsschema en elke week een op maat gemaakte training.
In mijn trainingen bied ik veel variatie. We kunnen binnen of buiten sporten, kickboksen, bootcampen of pure krachttraining doen. Ik ben van alle markten thuis!
Dus, heb jij een doel en heb je daar hulp bij nodig? Ik sta te trappelen om je hiermee verder te helpen en jouw doel (eindelijk) te behalen!