Personal Trainer

Jan Bel

Daniël

Hey leuk dat je de tijd neemt om dit te lezen!

Het in beweging komen en blijven heb ik altijd al fantastisch gevonden. Ik begon met voetballen op straat en dat heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik op mijn 9e lid werd bij Rohda Raalte. Ik haalde altijd plezier uit het voetballen, maar ik wilde altijd sterker en gespierder worden en tijdens een keuzedeel op het MBO kwam ik in aanraking met fitness en was ik gelijk verkocht! Nu ben ik 3x per week te vinden in de sportschool, 2x per week op het voetbalveld en 1x per week kickboks ik.

Tijdens mijn opleiding (Sport& Bewegen) heb ik stage mogen lopen bij Lifestyle Centre Raalte. Hier heb ik mij mogen ontwikkelen van stagiair naar een professionele fitnessinstructeur. Na het behalen van mijn fitness trainer A, wilde ik ook graag fitness trainer B volgen. Want dat was dan de vervolgstap richting de personal training en die heb ik ook met trots mogen afronden! Bij Lifestyle Centre Raalte was er de mogelijkheid om meer te leren. Ik heb bij Start2move de volgende certificaten mogen behalen; stress en slaapmanagement, sportblessures en weaklink, zwanger & fit en oncologie. Het coachen op gedrag is een van mijn sterke punten. Het verzorgen van trainingen vind ik zo leuk, dat ik momenteel de dames Handbalschool Salland mag verzorgen van krachttraining. Dit doe ik om ze fysiek en mentaal sterker te krijgen.

Het overbrengen van mijn kennis op het gebied van voeding training en mindset, blijft iets wat ik altijd met veel plezier doe. De trainingen geef ik op een enthousiaste wijze om je zo gemotiveerd te houden en dat je er uiteindelijk ook plezier aan overhoudt. Het is voor mij ook niet alleen maar trainen, maar ook jou leren kennen zodat jij je comfortabel voelt om uit je comfort zone te stappen. Samen ga ik graag de inspanning en uitdaging met je aan!

Hopelijk tot snel!

Met energieke groet,
Daniël