Personal Trainer Zwolle

Jan Bel

Jacob

Vechtsport zit in mijn bloed. Als kleine jongen van zeven jaar oud raakte ik gefascineerd door de kunst van de vechtsport. Eerst was karate mijn grote passie, maar al snel raakte ik ook bedreven in kickboksen en MMA.

Ik tik nu bijna de 30 aan en nog altijd is de vechtsport mijn lust en mijn leven. Naast dat ik zelf veel train en mij daardoor steeds verder ontwikkelen als professional, ben ik sportdocent op het mbo. Na het afronden van de Calo op het Windesheim heb ik mijn eerste graad lichamelijk opvoeding behaald. Een mens is nooit uitgeleerd als je het mij vraag. Daarom ben ik begonnen aan het behalen van een specialisatie in gevaarsbeheersing en weerbaarheid. Dit laatste wil ik ook zeker terug laten komen in mijn lesaanbod in de toekomst.

Onderwijzen, lesgeven en het overbrengen van kennis over sport en voeding is wat ik het liefste doe. Door voor mezelf te beginnen als personal training heb ik deze twee liefdes gecombineerd. Ik hoop dat mijn enthousiasme en passie aanstekelijk werkt en dat ik zo veel mogelijk anderen kan overtuigen van de kracht van vechtsport. Niet alleen voor je lijf, maar ook voor je mentale weerbaarheid. Samen de beuk er in!

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Groet, Jacob.