Personal Trainer

Jan Bel

Jop

Hey, ik ben Jop Hogeslag, geboren en getogen in Raalte en vanaf jongs af aan al een echte sporter. Ik zat vanaf mijn 6e al op voetbal en dit heb ik gedaan tot mijn 15e. Ik ben op m’n 8ste begonnen met mountainbiken en wielrennen, dit doe ik nu nog steeds af en toe. Tussendoor heb ik naast voetbal ook nog op judo gezeten, maar op mijn 11e ben ik hiermee gestopt. Op mijn 15e stopte ik dus bij de voetbal en toen ben ik gelijk begonnen met fitnessen. Dit werd al snel een echte passie en daarom heb ik er toen voor gekozen om Landstede Sport & Bewegen te doen, zo kon ik me verder verdiepen in fitness. Op mijn 19e ben ik op hockey gegaan, omdat dit mij een leuke uitdaging leek en ik weer op een teamsport wilde, maar voetbal kende ik al en ik wilde eigenlijk wel iets nieuws proberen.

Op Landstede Sport & Bewegen heb ik het profiel trainer coach algemeen gedaan. Hiervoor heb ik fitnesstrainer A (instructeur) en B (personal trainer) gehaald. Ik heb 2 jaar stage gelopen bij Lifestyle Centre Raalte en hier heb ik dan ook beide fitnesstrainer diploma’s gehaald. Tijdens mijn laatste schooljaar heb ik tijdens mijn stage leg gegeven aan groepen en ben ik voor het eerst personal training gaan gegeven. Daarnaast heb ik ook als instructeur gewerkt bij Optisport Dalfsen.

Ik vind het helpen van mensen die een doel hebben gesteld superleuk en daarom heb ik er ook voor gekozen om alleen nog maar personal training te doen. Met personal training ga je namelijk samen een traject aan en stel je duidelijke doelen. Het helpen van mensen die een doel voor ogen hebben is iets wat ik erg leuk vind. Vooral als het doel uiteindelijk behaald is natuurlijk! Ook het stukje voeding vind ik erg interessant en belangrijk. Ik ben hier zelf ook gelijk goed mee begonnen en heb hier inmiddels al redelijk wat kennis over verzameld, waardoor ik je hierbij ook graag help.

Twijfel je nog of weet je het al zeker dat je samen een traject wilt aangaan? Neem dan contact met ons op, zodat wij je hierbij kunnen helpen!