Marion Kappert

Marion Kappert - Jan Bel personal training - ProfitGym - Hardenberg

Mijn naam is Marion Kappert, ben 21 jaar en woonachtig in Hardenberg.

Zelf  vind ik sporten erg leuk en haal daar veel passie en energie uit. Van af jongs af aan was ik al veel bezig  met voetbal. Daardoor bij een aantal clubs gespeeld waaronder PEC Zwolle. Hier van 16 tot 20 jaar gespeeld. Tijdens de vier jaar die ik daar heb mogen voetballen was het niet alleen voetballen maar ook alles er om heen, zo ben ik een ervaring rijker en heb ik met plezier bij PEC Zwolle mogen voetballen. Daarnaast heb ik ervaren dat plezier voorop staat, het sporten vooral veel kracht en energie oplevert en een gezonde leefstijl erg belangrijk is.

Doordat sport bij mij boven aan het lijstje stond was mijn studie keus al snel gemaakt. Waardoor de keus viel op Sport en Bewegen. Deze opleiding afgerond te hebben als trainer/coach niveau 4, Fitvak A en B te hebben gehaald. Na de studie heb ik verschillende cursussen gevolgd over blessures, sport en voeding. En momenteel ben ik bezig met de studie gewichtsconsulent(e) en hoop ik nog veel nieuwe dingen te leren.

Momenteel ben ik werkzaam als Personal trainer en bootcamp instructeur.  Omdat ik zelf veel energie krijg van sporten, wil ik graag anderen helpen om fitter en energieker te worden. Mijn trainingen zullen daarom ook gericht zijn op jou om zo resultaat te boeken, en jou doel te behalen.

Ik hoop samen met jou aan de slag te kunnen gaan.