Jordi Lemmens

Jordi Lemmens - Jan Bel personal training - Profitgym - Zwolle
Jordi Lemmens – Jan Bel personal training – Profitgym – Zwolle

 

Hey!

Bij deze zal ik mij even voorstellen.

Ik ben Jordi Lemmens, en vanaf 1 januari ben ik in samenwerking met Jan Bel aan de slag als personal trainer.

Vanaf mijn 4e levensjaar ben ik al volop in beweging.
Startende met balvaardigheid op jonge leeftijd, om vervolgens intensief bezig te gaan met tennis en voetbal.
Tot aan mijn 10e heb ik op hoog niveau getennist. Dagelijks trainen en vervolgens in het weekend het hele land door om de strijd aan te gaan met leeftijdgenootjes.Uiteindelijk toch de tennis op een lager pitje gezet en intensiever gaan voetballen, vooral ook omdat al mij vrienden bij dezelfde vereniging speelden in 1 team!

Op dit moment voetbal ik nog steeds in het 1e elftal van vv. Berkum. Als het programma van de voetbal het een beetje toe laat, vind ik het ook erg gaaf om zo veel mogelijk obstacle runs mee te pakken. Daarnaast ben ik in de zomermaanden terug te vinden in het zand, met de Pelikaan Beach Soccer Zwolle, gaan we voor plek 1t/m 4 in de eredivisie. Altijd erg leuk en een prettige afwisseling met het veldvoetbal.

Het is ook vanuit vv. Berkum dat ik in een aantal jaar geleden in aanraking gekomen ben met (kracht)training in de sportschool.
Dit interesseerde mij dusdanig, dat ik besloot om naast mijn werk als tennisleraar, te gaan starten met fitness A. Tijdens deze opleiding heb ik de mogelijkheid gekregen om bij Jan Bel stage te mogen lopen. In deze periode heb ik ontzettend veel geleerd en mogen snuffelen aan het vak van personal trainer. Daarna ben ik direct gestart met fitness B, om personal trainer te gaan worden. Op dit moment zit ik in de eindfase van deze opleiding.

Vanaf januari dus ook aan de start van een nieuwe avontuur.
Ik sta te trappelen om mensen te mogen begeleiden naar een betere versie van zichzelf. Ik maak zelf al jaren mee dat (kracht)training, in welke vorm dan ook, een ontzettend gunstige invloed heeft op je kwaliteit van leven.

Ik ben een trainer die veel op gevoel doet. Ik zal je de handvatten geven qua voeding en helpen om jou de juiste technieken aan te leren. Daarnaast gaan we met verschillende trainingsmethodes aan het werk. Ook  vind ik het heerlijk om buiten vol gas met jou te gaan trainen (mocht het weer het toe laten).  Luister en kijk daarnaast naar je lichaam en gebruik vooral je gezonde verstand en wij gaan heel ver komen. Ik zou jou graag willen helpen om met deze visie jou doelen te behalen!

Jordi is al personal trainer werkzaam in: