Ramon Jonkers

Ramon Jonkers - Jan Bel personal training - Profitgym - Ommen -Dalfsen

Mijn naam is Ramon Jonkers, ik ben 24 jaar oud en woon in Ommen.
Van kleins af aan ben ik veel bezig geweest met voetbal, waarbij ik van mijn 12e tot mijn 18e in de top van Nederland heb gespeeld bij Fc Emmen en PEC Zwolle. Tijdens mijn carrière bij deze sportclubs kwam er meer bij kijken dan alleen leuk een potje voetbal. Door mijn discipline, het harde werken en de focus die hier bij kwamen kijken heb ik de tijd van mijn leven gehad en mijn doelen bereikt.
Door mijn sport achtergrond viel mijn keuze uiteraard snel op de opleiding sport en bewegen. Tijdens mijn opleiding heb ik diverse cursussen behaald waaronder trainer/coach level 3 en mijn fitness instructeurs diploma: Fit!vak A.
Na mijn opleiding bij ik als fitness instructeur gaan werken bij ProFitGym in Ommen. Na de opening in Dalfsen vervul ik hier ook een aantal uren. Ik haal veel voldoening uit het begeleiden van sporters die daadwerkelijk een doel voor ogen hebben. Tijdens mijn training ga ik dan ook altijd net een stapje verder dan wat een fitness instructeur doet.
Toen ik de vacature van Jan Bel personal training voorbij zag komen, wist ik gelijk dat dit voor mij was. Nu kan ik mijn sporters intensief begeleiden en hen coachen om de doelstellingen te behalen.
Heb jij een doel? Ben jij, net als mij, gedisciplineerd, wil jij er hard voor werken en wil jij het beste uit je zelf halen? Dan wil ik jou helpen! Door middel van persoonlijke coaching, speciale voedingsschema’s op maat en efficiënte trainingen zorgen wij samen voor het maximale resultaat!

Stop met alle excuses en ga gelijk aan de slag!
Tot snel!

Ramon is al personal trainer werkzaam in: