Personal Trainer Zwolle

Jan Bel

Sem

Hey, tof dat je op mij hebt geklikt. Ik ben Sem, één van de personal trainers van Jan Bel personaltraining. Sporten heeft mij altijd erg geïnteresseerd. Ik begon vanaf mijn 6de tot aan mijn 12de met voetbal, hierna heb ik een paar jaar fanatiek aan freerunnen gedaan. Op mijn 14e heeft kickboksen mijn liefde gepakt, maar na twee jaar kreeg ik een polsblessure waardoor ik gestopt ben. Op mijn 16e ben ik begonnen met krachttraining, eerst met wat vrienden maar ik merkte al snel dat ik het erg serieus nam. Ik trainde in mijn eentje verder en leerde en ontwikkelde snel. Ik was afgestudeerde motormonteur maar vond de fitness branche veel interessanter. Toen wist ik het, ik word personal trainer!

Ik schreef me in voor de opleiding Fitnesstrainer A en ben gaan werken in een sportschool. Hier heb ik het erg naar mijn zin gehad en gaf af en toe al personal training aan vrienden/kennissen. Ik bouwde een eigen netwerk op en begon met het coachen van mensen. Ik merkte al snel dat hier mijn passie ligt.

Nu ben ik personal trainer bij Jan Bel personal training. Ik blijf mezelf altijd ontwikkelen en sta voor service en kwaliteit. Heb jij een bepaald doel of doelen voor ogen? Dan gaan wij die samen behalen. Ik vind het fijn als jij je ook comfortabel voelt in onze high performance gym. Hiervoor luister ik naar jouw wensen en doelen en programmeer ik de trainingen op jouw persoonlijke niveau.

Wanneer wij samen aan de slag gaan, dan zullen we een mix zoeken van conditie en kracht. Hierdoor word jij fitter, sterker en vitaler in het dagelijks leven. De combinatie van mijn coaching en voedingsadviezen zorgen ervoor dat jij vet gaat verliezen en strakker in je vel komt te zitten. Dit alles heeft ook weer als resultaat dat je mentaal sterker en weerbaarder wordt!

Ben jij er klaar voor? Ga dan samen met mij deze strijd aan om de beste versie van jezelf ooit te worden! Neem contact op via het contactformulier, dan kunnen we misschien volgende week al een proefles inplannen!

Tot snel!