Personal Trainer Zwolle

Jan Bel

Stijn

Hoi! Mijn naam is Stijn Nijboer. Ik woon al m’n hele leven in Zwolle. Vanaf dat ik me kan herinneren ben ik al een echte sport fanaat. Ik heb vanaf m’n 5e tot en met m’n 18e op hoog niveau gevoetbald. Tegenwoordig ben ik gestopt met voetballen om me volledig op Fitnessen te kunnen focussen. Mijn liefde voor de sport Fitness is begonnen doordat ik anderhalf jaar aan de kant stond met een knieblessure veroorzaakt door voetbal. Hier kwam ik voor het eerst in aanmerking met krachttraining.

Ik ben een operatie ondergaan waarbij ik een jaar lang heb moeten revalideren. Bij de fysio proberen de spieren rondom m’n knie versterken zodat ik sterker terug kon keren. Dit beviel zo goed dat ik vervolgens op m’n 16e voor het eerst een sport abonnement had aangeschaft en ben sindsdien niet meer weg te slaan uit de gym. Ik heb op Landstede sport & bewegen afgerond en heb hier ook mijn eerste stappen gezet in de fitnesswereld als instructeur.

Ik heb een jaar lang stage gelopen om vervolgens meerdere jaren aan de slag te gaan bij verschillende sportcentrums. Door mijn eigen ervaring in het fitnessen en de opgedane kennis via verschillende opleidingen en cursussen heb ik besloten dat ik mijn kennis en ervaring wil gaan overbrengen bij Jan Bel Personal training.

Zie ik jou binnenkort?