Personal Training

Jan Bel

Personal training in Wapenveld

Wil jij aan de slag met de beste personal trainer van Wapenveld?

Ga‌ ‌voor‌ ‌de‌ ‌ultieme‌ ‌transformatie.‌ ‌Word‌ ‌fitter‌ ‌dan‌ ‌ooit!‌ ‌Wij‌ ‌doen‌ ‌er‌ ‌alles‌ ‌aan‌ ‌om‌ ‌te‌‌ zorgen‌ ‌dat‌ ‌jij‌ ‌je‌ ‌eigen‌ ‌grens‌ ‌verlegt.‌ ‌Elke‌ ‌keer‌ ‌weer.‌ ‌

Ontdek‌ ‌vandaag‌ ‌nog‌ ‌de‌‌ ‌HIGH‌ ‌PERFORMANCE‌ ‌GYM‌ ‌waar‌ ‌kwaliteit,‌ ‌energieke‌ ‌atmosfeer‌ ‌en‌ ‌ongekend‌‌ doorzettingsvermogen‌ ‌de‌ ‌standaard‌ ‌is.

Goede trainer met kennis van zaken. Betrouwbaar. Ik train al 3 jaar met Jan en ben zeer tevreden.

Julie

Ik ben bij Jan terecht gekomen omdat ik veel pijn had, een slechte lichamelijke conditie en ook gewoon ontevreden over mijn lijf. Nu train ik 2x per week bij Jan en zie ik steeds weer verbeteringen en stimuleert Jan mij om elke keer iets verder mijn grens op te zoeken. Nu train ik 2x per week bij Jan en nog zie ik verbetering en stimuleert Jan mij om elke keer iets verder mijn grens op te zoeken.

Inge

Mijn lichaam kan kennelijk veel meer aan dan ik dacht en ik heb me in geen jaren zo goed gevoeld.
En dat terwijl ik nog maar anderhalve maand bezig ben en van héél ver kom. Na een revalidatietraject kwam ik, op advies van mijn toenmalige fysio, bij Jan Bel terecht.

Anita

Onwijs goede trainer, weet waar hij het over heeft. Bied naast zijn trainingen ook een luisterend oor, heel belangrijk!
Kortom, een topper!

Kim

Professioneel en deskundige begeleiding in een informele en mooie setting. Goed bereikbaar, zowel met de auto, fiets als met het ov. Centraal gelegen. Aanrader!

Herbert

Trainen met Jan Bel is niet alleen goed voor je, het is ook nog eens fun! Hij helpt je motiveren om je doel te halen en laat je zien dat iedereen kan trainen.
Met zijn kennis en kunde op fitness en voedingsgebied behaal je de resultaten die je wilt.

Carolien

De begeleiding bij Daniël is erg fijn. Hij houdt alles goed bij & het is erg persoonlijk. Het plan dat we samen hebben gemaakt wordt goed naar geluisterd en Daniël zorgt er dan ook voor dat je bezig blijft met je plan om zo je doelen te behalen. De begeleiding gaat professioneel maar tegelijkertijd ook op een hele fijne en relaxte manier, wel op een manier waardoor je gemotiveerd blijft. Ik zal mensen Daniël zeker aanraden als je houdt van persoonlijke begeleiding in het omgaan met een bewustere keuze in voeding!”

Esmeralda

Jan Bel heeft hier een schitterende ruimte waar hij op het hoogste niveau personal training geeft. Met recht een high-performance gym! Niet voor niets al jaren de beste personal trainer van Zwolle!!!

Coen

Begeleiding van Daniël bevalt hartstikke goed! Hij is erg betrokken bij het proces en geeft goeie tips&tricks. Hij geeft ook ruimte voor eigen inbreng en samen werken we naar het beste resultaat!

Jarno

Door de trainingen in combinatie met een duidelijk voedingsplan voel ik me zowel fysiek als mentaal veel beter. Met Jan aan m’n zijde heb ik weer een gezonde leefstijl ontwikkelt en heb ik er alle vertrouwen in dat ik m’n doelen ga behalen. Absolute aanrader!!

Selma

Ik vind de begeleiding van Daniël best wel goed. Hij vraagt regelmatig hoe het gaat met de voeding en je kan ook bij hem terecht als je vragen hebt. Ook geeft hij elke week goede tips om nog beter op je voeding te letten en om gezonder te leven. Daniël helpt je met een plan maken, een streven. Dit is geen onmogelijk plan want er wordt samen over nagedacht wat haalbaar en realistisch is. Wanneer je niet je doel op een punt hebt gehaald zoals de verwachting dan is dat ook geen probleem en dan helpt hij je juist weer je schouders eronder te zetten en weer net zo hard door te gaan. Ook heb ik het idee dat Daniël dit ook serieus neemt en er professioneel mee om gaat. Ik zou mensen wel adviseren om met Daniël te werken maar iedereen moet wel goed bedenken dat je het alsnog wel zelf moet doen!

Yur

Verbrand ‌tot‌ ‌1000‌ ‌kcal

In‌ 1‌5‌ m‌inuten‌ verbrand‌ je‌ a‌l‌ m‌éér‌ calorieën‌ d‌an‌ 1‌ u‌ur‌ zweten‌ o‌p‌ d‌e‌ loopband.‌

Bouw ‌Spieren ‌Op

Door‌ iedere‌ spiergroep‌ aan‌ te‌ p‌akken,‌ train‌ je‌ voor‌ jouw‌ u‌ltieme‌ fitte‌ lichaam.

Boost je Metabolisme

24 uur na je workout verbrand je nog steeds calorieën.

Effectief Energiegebruik

Begin actief aan je dag, val sneller in slaap, ervaar betere slaapkwaliteit en verlaag je stress.