Nick Neumann

Mijn naam is Nick Neumann, 23 jaar en ik woon in Hoogeveen.

Van mijzelf ben ik een sportman in hart en nieren. Ik voetbal al 19 jaar bij de plaatselijke voetbalvereniging (HZVV) met veel plezier en heb hier in alle selectieteams gezeten. Dit seizoen ben ik voor het 4e jaar actief in de hoofdmacht van HZVV.

Naast voetbal heb ik eigenlijk een passie voor elke sport. Dit is ook de reden waarom ik de studie Sport, Gezondheid en Management heb afgerond aan de Hanze Hogeschool in Groningen. In het eerste jaar was het verplicht om een paar maanden stage te lopen bij een sportschool. Dit was voor mij de eerste keer dat ik met fitness in aanraking kwam en ik was meteen erg enthousiast. Halverwege mijn studie kreeg ik de kans om het diploma Fit!vak Fitness Trainer A te halen. Dit was voor mij een uitgelezen kans en die heb ik dan ook met beide handen gegrepen. Sindsdien ben ik eigenlijk altijd met fitness bezig geweest naast het voetballen.

Ik haal veel energie uit het fitter en gezonder maken van mensen. Vooral het  1 op 1 trainen met mensen vind ik interessant, omdat je tijdens zo’n training toch meer resultaten boekt dan wanneer je met vrienden even een uurtje gaat sporten in de sportschool. Doordat ik altijd op een hoog niveau heb gevoetbald, weet ik hoe belangrijk discipline is om resultaten te boeken. Mijn trainingen zullen daarom ook gedisciplineerd en resultaatgericht zijn, maar wel op een leuke manier waardoor de motivatie hoog blijft. Ik zie elke sporter als een apart individu en pas daarom mijn trainingsmethode ook helemaal op jouw lichaam en doelen aan.

Wil jij samen met mij de uitdaging aan gaan om jouw doel te bereiken? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Met behulp van effectieve en gevarieerde trainingen, op maat gemaakte voedingsschema’s en de juiste coaching van mijn kant gaan wij samen ervoor zorgen dat jij je doel haalt!

Nick is als personal trainer werkzaam in: